До Всесвітнього Дня соціальної справедливості

Шановні Переяславці!

В усьому світі 20 лютого відзначається Всесвітній день Соціальної Справедливості. З цієї нагоди Комісія УГКЦ Справедливість і Мир у співпраці із Громадською молодіжною організацією «Українська Молодь Христові» проводять у місті Львові Акцію «День справедливості».  Проводиться даний захід у рамках проекту «Демократичні цінності студентської молоді». Проголошено цей день Організацією Об’єднаних Націй (ООН), починаючи із 2009 року.

 День Соціальної Справедливості в Україні вперше почали відзначати із 2012 року.

 Це свято було встановлено для того, щоби звернути увагу всього людства на необхідність прагнення до соціальної справедливості та здійснювати реальні і практичні кроки для цього.

Плекаємо надію, що спільна участь у відзначенні Всесвітнього дня соціальної справедливості та спільна молитва стане добрим почином і для подальшого щорічного відзначення цього свята на належному рівні жителями міста Переяслава, а також його поширення Україною. Відзначаючи Всесвітній День Соціальної Справедливості ми намагаємось також привернути увагу нашого уряду та усіх українців до актуальних проблем нашого суспільства а також спонукати взяти на себе відповідальність спрямовану на покращення соціального становища громадян.

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                                                          Т.В.Костін

Додати коментар