День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав. Цього ж дня виповнюється 30 – річниця виведення радянських військ із Афганістану

Наша Батьківщина, підтвердження тому – історія, ніколи не виступала у ролі агресора чи завойовника, миролюбний український народ з повагою ставиться до культури та традицій інших націй та держав. Сьогодні над нами мирне небо. Наше покоління, наші діти не знають, що значить пережити лихоліття війни.

Але були і складні часи для нашого народу. Кожна родина переживала за учасників бойових дій, і не лише на нашій території, а й тоді, коли бойові дії були на території інших держав.

15 лютого 1989 року було офіційно завершено виведення військових частин колишнього СРСР з охопленої бойовими діями території Афганістану.

Ми дякуємо кожному із 620 тисяч військовослужбовців та 21 тисяч робітників і службовців за їх відданість воїнському обов’язку. Їх мужність і професіоналізм давали надію на впевненість рідним і близьким людям.

Тож нехай наша спільна щира любов до України, гарячі молитви до Бога стануть запорукою збереження миру. Нехай людські шана та вдячність залишаються з Вами назавжди.

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                            Тарас Костін

Додати коментар