Відбувся звіт міського голови Тараса Костіна на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайону Андруші

14 лютого у ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відбувся звіт міського голови Тараса Костіна на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайону АндрушіУ заході взяли участь міський голова Тарас Костін, депутати міської ради, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства та жителі міста.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2018 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: ремонт дорожнього полотна, тротуарів, надання земельних ділянок учасникам АТО, відкриття у місті комунальної аптеки, доля приміщення колишніх дитсадків та довгобуду – історичного музею, благоустрій міста, парків, і біля школи в тому числі, заміна водопровідних мереж, функціонування ТЕС та котельні лікарні. 

Директор школи Тетяна Касьян щиро дякувала депутатському корпусу, виконавчому комітету та міському голові зокрема, за утеплення приміщення закладу та заміну частини теплотраси; лунали також слова вдячності Тарасу Вікторовичу від жителів мікрорайону і за сприяння в реалізації проекту по освітленню вулиць.

Наприкінці цієї зустрічі начальник УСЗН Микола Гуща детально розповів присутнім про монетизацію субсидій.

Додати коментар