Відбулася зустріч в клубі «Пам’ять серця»

На запрошення голови Переяслав – Хмельницького відділення громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» Нелі Ковальської, 14 лютого 2019 року начальник Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Ніна Бурчик та головний спеціаліст організаційно – інформаційної роботи Лариса Коваленко провели зустріч з членами клубу «Пам’ять серця», який працює в рамках реалізації міжнародного проекту «Служба медико – соціальної допомоги, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал – соціалізму у Переяславі – Хмельницькому».

В невимушеній, теплій атмосфері члени клубу цікавились питаннями пенсійного забезпечення, перерахунку пенсій, розміром прожиткового мінімуму, обчисленням трудового стажу, перерахунку стажу працюючим пенсіонерам. Підіймалось питання отримання заробітних плат в «конвертах» та реєстрації громадян на веб – порталі Пенсійного фонду.

На всі питання присутні отримали вичерпні відповіді, а працівники Пенсійного фонду –  запрошення в подальшому приймати участь у подібних зустрічах. 

Додати коментар