Провели навчання щодо обліку військовозобов’язаних

 13 лютого   в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням військового комісара  Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату майора Андрія Конона, було проведено методичне заняття з відповідальними особами за ведення  військового обліку призовників і військовозобов’язаних  в органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях Переяслав-Хмельницького району..

Військовий комісар  Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату майор Андрій Конон доповів про  керівні документи щодо організації та ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування на підприємствах, установах та організаціях і навчальних закладах. А також про порядок організації та ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування на підприємствах, установах та організаціях і навчальних закладах району.

Присутні мали змогу задати питання щодо ведення та організації військового обліку безпосередньо військовому комісару  Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату майору Андрію Конону  та отримати змістовні відповіді на них.

Додати коментар