Переяславські штовхальники ядра радують і надалі

У легкоатлетичному манежі міста Суми проходила першість України з легкої атлетики у закритому приміщенні. У цих змаганнях брали участь і переяславці. Серед школярів перше місце посів учень ЗОШ №5 Іван Демиденко, його результат 16 метрів 1 сантиметр, а серед юніорів до 20 років найдалі, на 15 метрів, штовхнула ядро Тетяна Кравченко. І ось новий успіх. Тетяна Кравченко 7 лютого спробувала свої сили в категорії серед молоді до 23 років, результат 14 метрів 88 сантиметрів приніс дівчині нову перемогу та золоту медаль.

Серед жінок (змагання відбулися 8 лютого) Анна Самолюк із кращим особистим результатом 15 метрів 60 сантиметрів стала другою в чемпіонаті і принесла до переяславської скарбнички срібну медаль. Віктор Самолюк також показав найкращий особистий результат – 19 метрів 49 сантиметрів, став другим у змаганнях серед чоловіків, програвши переможцю лише 5 сантиметрів.

Тетяна Кравченко найближчим часом візьме участь у міжнародних змаганнях у Білорусі, а на початку березня у складі збірної України вирушить на кубок Європи у Словенію. Віктор Самолюк виступить в Стамбулі на міжнародних змаганнях.

«Вісник Переяславщини»

Додати коментар