Відбувся звіт міського голови Тараса Костіна на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайону Лагері

7 лютого в Центрі професійно-технічної освіти відбувся звіт міського голови Тараса Костіна на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайону ЛагеріУ заході взяли участь міський голова Тарас Костін, депутати міської ради, заступники міського голови Валентина Губенко та Наталія Устич, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства та жителі міста.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2018 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: автобусне сполучення, субсидії, благоустрій Борисоглібської площі та вул. Небесної Сотні, фінансуваня міської футбольної команди, доля приміщення колишнього УСЗН, ціноутворення на послуги стоматполіклініки, забруднення р. Карань та ін. 

На деякі питання відразу було надано конструктивні відповіді міським головою або профільними заступниками, а деякі питання взято на контроль.

Наступний звіт  відбудеться в мікрорайоні Солонці 12 лютого 2019 року о 16.00 годині у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

Додати коментар