Відбулося засідання конкурсної (орендної) комісії з проведення конкурсу на право оренди майна комунальної власності територіальної громади міста

 4 лютого під головуванням заступника міського голови Наталії Устич відбулося засідання конкурсної (орендної) комісії з проведення конкурсу на право оренди майна комунальної власності територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького.

У його роботі взяли участь начальник відділу комунального майна Інна Біляй та головний спеціаліст відділу Ольга Агейкіна, начальник відділу підприємництва та споживчого ринку Анна Гаценко, начальник юридичного відділу Наталія Медведенко, депутати Олександр Калашник та Михайло Сиворко.

Присутні обговорили питання  – “Про надання в оренду відокремленої частини приміщення, що знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Гімназійна, 4, СТ «Критий ринок» і “Про надання в оренду відокремленої частини приміщення, що знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Космонавтів, 22, СТ «Критий ринок» та рекомендували винести їх на розгляд чергової сесії Переяслав-Хмельницької міської ради.

      

Додати коментар