Привітання з нагоди виходу на пенсію

01 лютого 2019 року начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київські області Василь Фатхутдінов та голова обласного комітету профспілки працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус привітали із виходом на заслужений багатьма роками відпочинок заступника начальника Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області – Любов Максимець.

Понад 22 роки Любов Василівна присвятила сфері пенсійного забезпечення.

Трудовий стаж розпочинала в 1996 році з посади головного спеціаліста Переяслав-Хмельницького міського відділу Київського обласного управління Пенсійного фонду України.

За роки роботи зарекомендувала себе досвідченим та кваліфікованим спеціалістом, справедливим керівником, справжнім організатором. Активна громадська позиція та творчий підхід до роботи – візитна картка Любові Василівни.

Василь Гайнулович щиросердно привітав Любов Василівну зі знаменною датою в її житті, подякував за внесок зроблений за роки її роботи в органах Пенсійного фонду Київщини та побажав, аби вихід на пенсію приніс максимум життєвих задоволень, тепле спілкування з близькими, а нові захоплення, стануть стартом для нового, повного радості, успіху і щастя життя.

До вітальних слів долучився й голова комітету профспілки Леонід Білоус, який зичив міцного здоров’ю та родинного благополуччя.

Колектив Фонду в свою чергу запевнив, що Любов Василівна назавжди залишиться членом колективу і завжди бажана гостя в стінах Управління та побажав аби добро, яке вона дарувала людям, поверталось до неї сторицею.

Після теплих вітальних слів, за вагомий особистий внесок в розвиток Пенсійного фонду, Василь Гайнулович вручив подарунок від колективу головного управління.

Додати коментар