Відбулася щотижнева апаратна нарада

4 лютого  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, економіки. Комунальні служби та аварійні служби міста працюють в штатному режимі. Тепломережа працює у звичайному режимі. Рятувальні служби не отримали жодного тривожного виклику.

Привітав Тарас Вікторович Ольгу Гребенщикову із призначенням на посаду керуючої справами міськвиконкому.

Міський голова вкотре закликав присутніх вивчати питання залучення міжнародних грантів задля розвитку усіх сфер життєдіяльності нашого міста житлово-комунальної, соціальної та економічної сфер.

 Начальник управління праці та соціального населення Микола Гуща  розповів, що на сьогоднішній день субсидію отримують 4674 сімей.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Дахновська повідомила, що процес підготовки до виборів проходить відповідно до встановлених законодавством норм та термінів.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар