Привітання митрополиту Київському і всієї України Епіфанію з ювілеєм від місцевого самоврядування

Сьогодні святкує свій ювілей  митрополит Київський і всієї України, предстоятель Православної церкви України  Епіфаній (Думенко) – доктор наук з богослів’я, професор, колишній митрополит Переяславський і Білоцерківський Української православної церкви Київського патріархату та намісник патріарха Філарета, ректор та професор кафедри біблійних і філологічних дисциплін Київської православної богословської академії, постійний член Священного синоду та голова Синодального управління у справах духовної освіти УПЦ КП, член Вищої церковної ради УПЦ КП, намісник Свято-Михайлівського Видубицького чоловічого монастиря міста Києва, член Національної спілки журналістів України та Міжнародної федерації журналістів.

Від імені виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради, депутатського корпусу прийміть щирі вітання та слова вдячності з нагоди Дня народження!

Хай Всемилостивий Бог і надалі обдаровує Вас міцним здоров’ям, незгасаючою любов’ю, непохитною вірою і терпінням у Вашому високому служінні.

Многих і благих років життя Вам на благо Церкви Христової, Української держави та її православного народу.

Зичимо Вам міцного здоров’я, Божої милості, злагоди, добра та миру. Нехай благодать Господня завжди перебуває з Вами на многії та благії літа!

З повагою

Міський голова  Тарас Костін

 

Додати коментар