Відбулось чергове засідання комітету доступності

Під головуванням заступника міського голови Валентини Губенко 01 лютого відбулось чергове засідання міського комітету доступності. На розгляд членів комітету було винесено 4 питання: 

1.Про  стан будівництва  пандусів  в навчальних установах міста, аптеках міста та банківських установах. Інформувала начальник відділу з питань охорони праці  УСЗН Ольга Мусієнко.

2.Про  облаштування шляхо-вуличної інфраструктури міста елементами доступності, пониженні  бордюрного каменю, облаштування зупинок громадського транспорту протягом 2019 року. Інформувала начальник управління капітального будівництва, ЖКГ, земельних відносин та держарархбудконтролю  Олена Шосталь.

3 Про перевезення осіб на візках на автобусних маршрутах міста. Інформували перевізники міста.

4.Про санаторно-курортне оздоровлення осіб з інвалідністю.                                         

  Інформувала завідуюча сектором по роботі з  ветеранами та  інвалідами УСЗН Валентина Кругова.

    По першому питанню було відмічено позитивну динаміку будівництва пандусів в навчальних закладах міста -14, аптеках-18 та в установах банків-8. Всього на цих об’єктах збудовано 40 пандусів. Не відповідають будівельним нормам 4 пандуса в аптеках та 2 в банках. Відсутні 2 пандуса в банках.

По закладах де відсутні пандуси або вони зроблені з порушенням будівельних норм будуть направлені листи як господарям так і управлінню держарархбудконтролю для реагування. По решті питань інформацію прийнято до відому.

Начальник управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької міської ради, член комітету Гуща Микола

 

Додати коментар