Світ побачила книга “ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ СОЦІУМ НА ПЕРЕХРЕСТІ ЕПОХ: люди, події, факти”

Для тих хто любить та цікавиться історією Переяслава є книга: «ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ СОЦІУМ НА ПЕРЕХРЕСТІ ЕПОХ: люди, події, факти». Видання (2019 р., загальним обсягом 624 стор.) розповість про міщан, купців, освітян, урядників різних відомств, дворян, селян та ін.

Книга розкриє сторінки: із життя переяславських священиків, громадської діяльності видатних особистостей, боротьби отаманів у період національно-визвольних змагань, тощо. У монографії простежена історія створення й функціонування Переяславського колегіуму, чоловічої і жіночої гімназій та інших навчальних закладів міста.

Якщо людині, котрій ви шукаєте подарунок, реальність здається цікавішою за художню вигадку, радимо зупинити вибір на цій ілюстрованій книзі. Автори в унікальних світлинах знайомлять читача з видами давнього Переяслава, архітектурою та постатями жителів міста тому можна із захопленням поринути в іншу епоху (у XVII ст., у XVIII ст., у XIX ст., та у 20-30-х рр. XX ст.) Читач зможе побачити містобудівну структуру та отримає інформацію про життя, дозвілля, народні звичаї та господарство переяславців. 
Детальна інформація за тел.: 0973298597; 0935183505. 

 

Додати коментар