Привітання зі святом Водохреща від місцевого самоврядування

Шановні переяславці! Прийміть щирі вітання зі святом Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом!

Христос хрещається!

19 січня, відзначаємо свято Водохреща (Богоявлення або Йордан) – свято, яке урочисто святкують православні та греко-католики.

Цього дня християни традиційно вітаючи одні одних бажають здоров’я від цілющої йорданської святої води. Цього дня у місті  традиційно священики всіх конфесій проводять спільне водосвяття. Цього дня освячується вода у відкритих водоймах і вважається, що вся вона стає святою, благодатною і цілющою.

Тому хочу від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради  привітати кожного жителя міста, всім побажати міцного здоров’я. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і різні хвороби, хай додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Нехай зцілить наші тіла і наші душі. Нехай це свято змиє всю нечисть і зло, які заважають вільному розвитку нашого народу.

У такі дні все місто відчуває себе великою єдиною родиною. Багато людей купаються у річках, ця традиція також є у нашому місті. Ми відчуваємо піднесення і радість. То нехай такий гарний настрій буде з нами у всі дні року. Зі святом вас, дорогі переяславці!

Христос рождається! Славімо Його!

Христос хрещається! У ріці Йордані! 

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                         Тарас Костін

Додати коментар