Управлінський вояж «Нова українська школа – школа успіху»

 

 16 січня делегація  педагогів міста ( у складі директора гімназії О.П. Батрак О.П., ЗОШ І ст.№6. Тимченко О.І., вчителів початкових класів ЗСО І ст.№6 Чорна Л.А., ЗСО ІІІ ст.№3 Розовик А.В., ЗСО №4 Шум В.М., ЗСО І- ІІІ ст.№5  Скрипніченко В.І., ЗСО І – ІІІ ст.№7  Довга Ю.О.,) стали учасниками управлінського вояжу  “Нова українська школа – школа успіху”, який проходив у Борисполі. У ході заходу обговорювалися найважливіші і найактуальніші питання: інноваційні технології, освітній простір, якість освіти, інклюзивна та профільна освіта. Цікава зустріч була організована департаментом освіти і науки Київської ОДА на базі новозбудованого Бориспільського академічного ліцею.

На цю зустріч до педагогів завітав Президент України П.О.Порошенко та подякував їм за ентузіазм та підтримку у проведенні освітньої реформи. «Ми й нову українську школу будуємо, і мир захищаємо, і соціально захищаємо людей, вчителів. І це перший пріоритет тих зусиль, які має робити держава», – звернувся Глава держави до освітян.

Директор нашої гімназії О.П. Батрак  поділився передовим педагогічним досвідом колективу у реалізації концепції Нової української школи. До уваги учасників зібрання було представлено інноваційний досвід роботи з формування єдиного інформаційного простору закладів загальної середньої освіти. Робота колективу гімназії привернула увагу та викликала зацікавленість учасників наради.

                                                                                                   Завідувач ММК відділу освіти

                                                                                                   І.В. Божко

Додати коментар