Відбулася щотижнева апаратна нарада

14 січня  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, на якій привітав присутніх зі святами, підсумував події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були озвучені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, економіки. Комунальні служби та аварійні служби міста працюють в штатному режимі. Тепломережа працює у звичайному режимі. Рятувальні служби не отримали жодного тривожного виклику.

Міський голова вкотре наголосив на необхідності підвищення кваліфікації працівників виконкому міської ради. Та закликав присутніх вивчати питання залучення міжнародних грантів задля розвитку усіх сфер життєдіяльності нашого міста.

Секретар міської ради Петро Бочарін нагадав, що сесійне засідання заплановано на 31 січня, тому всі проекти рішень уже мають бути сформовані для оприлюднення на офіційному сайті міської ради.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила присутніх про те, що відбулося відкриття ігрового центра в місті. Також відділ культури готує свято Водохреща, яке відбудеться, як і в минулому році, біля готельно-ресторанного комплексу «Любокрай». Захід заплановано на суботу, 19 січня о 12.00 год.

По закінченні цієї наради Тарас Вікторович провів нараду із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Усіх учасників цієї наради прийшли привітати зі святками творчий колектив ЗОШ №1 на чолі із вчителями школи – Світланою Левченко та Володимиром Петриченком. Тарас Вікторович від імені усіх присутніх подякував юним засівальникам та пригостив їх солодощами.

Тож цей робочий тиждень розпочався із гарного настрою, добрих слів вітань та світлої надії на краще майбутнє.

Додати коментар