Пройшов третій тур Чемпіонату області по баскетболу серед юнаків 2004 р.н.

13 січня  в спортивному залі ЗОШ №7 пройшов третій тур Чемпіонату області по баскетболу серед юнаків 2004 р.н. Суперниками нашої команди були дві команди з Черкас.

Ігри пройшли напрочуд цікаво. Протягом всієї гри команди йшли очко в очко, але наші юнаки не випускали вперед гостей, тримаючи лідерство. В підсумку перемога 79:68.

Наступна гра також була не менш напруженою. Але на цей раз гості були весь час трішки попереду. Четверту чверть наші юнаки розпочали з рахунку 45:50, і пропустивши на перших хвилинах серію атак почали відставати на 11 очок. Але дякуючи гострим проходам Миколи Зайнчуківського (який прийшов на гру після тижневої хвороби), та впевненим діям під щитом Антона Танащука відставання скоротилося до 3 пунктів. І на останніх секундах четвертої четверті, капітан команди Ярослав Кожушко влучним кидком з дуги зрівнює рахунок. В підсумку нічийний рахунок 64:64 і додаткова п’ятихвилинка, на яку наші юнаки вийшли з бажанням – перемагати.

Відпрацювавши в захисті, і примусивши гостей панікувати із-за втрат, наша команда зробила колосальний спурт. Ярослав Кожушко, який за дві гри не сів жодного разу на заміну та Микола Зайнчуківський своїми атаками «забили» черкащан, закінчивши овертайм з рахунком 19:4. В підсумку – впевнена перемога 83:68.

Назар Чупрун 34 очка- 6 підборів- 5 перехоплень, Максим Гриценко 4-11-6, Микола Зайнчуківський 60-21-6, Антон Танащук  19-50-7, Ярослав Кожушко 45-4-5, Денис Канівець 0-0-3, Олексій Шустваль 0-6-1, Максим Гутель, Захар Одиноков, Іван Дейнега, Вадим Дарда.

Тренер ДЮСШ Алла Бикова

Додати коментар