У Переяслав-Хмельницькому  центрі надання адміністративних послуг почали видавати закордонні паспорти та ID-картки

Із початку цього року у міському ЦНАП презентували нову послугу. Відтепер у центрі надання адмінпослуг можна оформити біометричний паспорт для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у вигляді ID -картки.

Для того, щоб розпочати цей процес, було пройдено етап підготовчих робіт. З міського бюджету були виділені кошти. Документація та закупівля проходили через систему «ProZorro». Встановлено спеціальне обладнання. Приєднали його до каналів зв’язку, отримали паролі й доступи. Працівники пройшли відповідне навчання. Тож відтепер послуга доступна для жителів міста.

Щодо цін: виготовлення паспорта у формі ІD-картки коштує 279 грн. (протягом 20-ти робочих днів) і 366 грн. – терміново (протягом 10-ти робочих днів). За втрачений чи зіпсований паспорт стягується держмито у розмірі 34 грн. Перше виготовлення паспорта громадянина України для 14-річних переяславчан – безкоштовне.

Вартість виготовлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон становить 557,32 грн. Або 810,32 грн. – терміново (протягом 7-ми робочих днів).

Графік роботи ЦНАП (вул. Богдана Хмельницького 27/25, каб. 102): щоденно з 09.00 до 16.00, без перерви на обід. Вихідні – субота, неділя.

Послугою з отримання закордонного паспорту можна скористатися незалежно від місця прописки.

Детальна інформація за тел.: (04567) 5-10-18.

Додати коментар