До уваги громадських активістів!

Інститут Політичної Освіти з приємністю повідомляє про початок навчань для громадських активістів щодо актуальних питань місцевого самоврядування та децентралізацій них процесів!

Навчання відбуватимуться в рамках проекту «Посилення місцевої демократії», який Інститут Політичної Освіти реалізовує завдяки підтримці Національного Фонду підтримки Демократії (NED). 

До участі у навчаннях запрошуються громадські активісти з усіх регіонів України, які бажають посилити свої знання у царині місцевого самоврядування для того щоб сприяти децентралізаційним процесам у своїх регіонах.

Загалом у першому півріччі 2019 року ІПО організує по одному триденному семінару для 4-ьох груп учасників (по 25 осіб), сформованих на конкурсних засадах.

Документи, що повинен надати кандидат на навчання:*

    1. Заповнена анкета (додається);
    2. Резюме (коротка біографія та досвід громадської діяльності);
    3. Рекомендація від організації, яка делегує учасника (осередок партії, громадська організація, місцева рада, авторитетна особа тощо).

Критеріями відбору будуть:

  • наявність повного пакету документів, надісланого кандидатом(ою) до участі в навчанні;
  • мотивація;
  • рівномірне регіональне представництво;
  • гендерний баланс.

*Увага! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть Інституту Політичної Освіти до вказаного терміну повний (!!!) пакет документів.

Документи можна надсилати електронною поштою на адресу office@ipo.org.ua з позначкою NED.

Остання дата надсилання документів:  18 січня 2019 року.

Про результати відбору кандидатів буде повідомлено не пізніше 21 січня 2019 року.

Організаційні питання:

Витрати (транспортні (частково), проживання, харчування) беруть на себе організатори.

Додаткову інформацію та анкети учасників ви можете знайти на сайті Інституту Політичної Освіти www.ipo.org.ua або звернувшись за телефонами: 

(044) 278-55-43 (офіс ІПО); 

Проект «Посилення місцевої демократії» реалізується Інститутом Політичної Освіти  за сприяння NED (National Endowment for Democracy).

Додати коментар