“Дитяча мрія” збулася

Минулої неділі, 6 січня, у місті відкрився дитячий парк розваг “Дитяча мрія” (вул. Б. Хмельницького, 32, над маленьким ЕКО-маркетом). 1200 кв.м дитячої радості: батут, скалодром, яма з поролоном, лабіринт, гірки, тарзанка, дитяча зона, басейн з кульками, X-box зона та 6 кімнат для відзначення днів народжень (200 посадочних місць), веселі аніматори, аквагрим, спеціальне дитяче меню, меню для дорослих та авторські солодощі – це далеко не повний перелік того, що пропонує подружжя Артура та Анастасії Жук, які і взялися у Переяславі втілювати дитячі мрії в життя.

У офіційній церемонії відкриття парку взяв участь міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко та депутат міської ради Олексій Дикий.

Звісно ж, що на відвідувачів цього дня очікувало чимало приємних сюрпризів, мультиплікаційних героїв,  яскравих розваг та прекрасного настрою. 

Вартість перебування, у містечку розваг, у понеділок-четвер – 160 грн., п’ятниця-неділя – 190 грн.; малюкам до 1 року перебування безкоштовне, батькам, які супроводжують діток – безкоштовно.

Працює парк щоденно з 10.00 до 21.00.

Ініціатори задуму мають ще безліч ідей як прикрасити дозвілля юних жителів та гостей міста. Так, щотижня у вихідні вони планують проведення майстер-класів та інших тематичних заходів, кількість ігрових зон із часом лише збільшуватиметься. 

Відповіді на всі питання можна отримати за телефоном: (073) 199-88-99. 

Спостерігати за новинками у дитячому парку та запланованими заходами можа через Інстаграм: https://www.instagram.com/dityacha_mriya_pereyaslav/

Незабаром запрацює і офіційний сайт цієї території розваг.

 

Додати коментар