Мовна школа «New generation» відзначила новорічні свята

24 грудня в районному будинку культури колектив і учні мовної школи «New generation» разом відзначили різдвяно-новорічні свята. Серед гостей були батьки й друзі слухачів установи.

Святкування розпочалося концертом за участю обдарованих учнів школи. Вікторія Ставицька виконала пісню «Diamonds», Дарія Середа – «I feel good», а Оля Шевчук заспівала твір «Падають сніжинки». Протягом свята ведучі розважали присутніх конкурсами. Найбільше повеселила глядачів розвага, коли двоє учасників по черзі клали в рот зефірки, і після кожної виголошували вітання «Merry Christmas» («Щасливого Різдва»).

Директор мовної школи Юлія Погуца (27 років) привітала слухачів із прийдешніми святами і вручила їм набори солодощів. На цьому подарунки від очільниці установи не закінчилися. Спеціально до свята вона замовила новорічну фотозону й запросила професійного фотографа. Тож усі охочі могли фотографуватися досхочу. А головним учасником фотосесій став Санта-Клаус, якого втілив вчитель школи Роман Соколенко.

Юлія Погуца (праворуч) підготувала подарунки учням школи

Юлія Погуца розповіла, що наразі в мовній школі навчаються 180 учнів віком від 4 до 40 років. Другий рік працює філіал «New generation» в Києві. Столичні слухачі надають перевагу заняттям по скайпу. Найзатребуваніші послуги серед дорослих – підготовка для виїду за кордон чи до співбесіди англійською для того, щоб влаштуватися на роботу в іншу країну або в українську компанію, яка працює з іноземними партнерами. Цього року серед учнів установи побільшало жінок у декретних відпустках, які вивчають іноземні мови, поки їхні діти в садочках.

«New generation» готує школярів до ЗНО та до міжнародних іспитів (для тих, хто планує навчатися за кордоном). Юлія Погуца розповіла про успіхи деяких випускників школи. Скажімо, Вероніка Михайлюк другий рік навчається в американському коледжі, а Юрій Козлов вступив на державне навчання в Національний університет імені Т. Шевченка за спеціальністю англійська й турецька мови. Багатьом слухачам вдалося влаштуватися на престижні високооплачувані роботи.

Юлія Строчинська (“Вісник Переяславщини”)

Фото Юрія Товкайла

Додати коментар