Вітання з нагоди свята Нового року та Різдва Христового

Дорогі переяславці!

Щиро вітаємо усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає дарував нам радість зустрічей та відкриттів, маленькі перемоги, а були в ньому й складнощі та біль втрат. Ми набували нового життєвого досвіду, робили усе, аби наш Переяслав був гарним та затишним як для своїх жителів, так і для гостей.

Хочемо подякувати всім небайдужим жителям міста, підприємствам, організаціям, установам, приватним підприємцям, громадським організаціям, які плідно працювали, були активними й ініціативними, відгукувалися на прохання й долучалися до всіх добрих справ. Своєю працею робили все, щоб життя у нашому місті ставало зручнішим і комфортнішим. Щира шана тим нашим землякам, які своїми професійними та творчими здобутками уславлювали рідне місто далеко за його межами.

Новий Рік – це свято, яке ми радісно чекаємо й зустрічаємо зі світлими почуттями й добрими сподіваннями. Він символізує оновлення і ми, підбиваючи підсумки, будуємо нові плани й заглядаємо в рік прийдешній. Віримо, що впродовж нового року ми разом з вами зможемо зробити чимало, щоб рідний Переяслав міцнів, розвивався, ставав надійною домівкою для наших дітей та онуків.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай же усе, що ви загадаєте у новорічну ніч, якнайповніше реалізується і здійсниться вже у найближчому майбутньому. Нехай принесе Новий рік у кожну сім`ю здоров`я та благополуччя, спокій та добробут. Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки!

Щиро бажаємо всім нам миру на нашій землі, миру нашій країні, кожній родині, кожному дому. Бажаємо вам віри в себе, віри в людей, віри в те, що будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до рідних і близьких!

Божого благословення вам,  вашим сім’ям та родинам!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Переяслав-Хмельницька міська рада

виконавчий комітет

Міський голова               Тарас Костін

Додати коментар