Відбулася щотижнева апаратна нарада

26 грудня  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, на якій привітав присутніх зі святами тижня, що минув та підсумував події, які відбулися в Переяславі.

20 грудня відбулася чергова 62 сесія міської ради, на якій було прийнято багато важливих для громади рішень. Тарас Вікторович закликав усіх зацікавлених посадових осіб активно долучитися до процесу їх виконання. Передбачені бюджетними програмами кошти повинні бути ефективно використані за цільовим призначенням. Також він повідомив присутніх про те, що 20 грудня відбулася сесія обласної ради, де було прийнято обласний бюджет на 2019 рік.

Міський голова відзначив високий рівень підготовки та проведення передноворічних святкових заходів на центральній площі міста, він подякував заступнику Валентині Губенко та начальнику відділу культури та туризму Антоніні Курченко. Новорічна ялинка в центрі міста сподобалася жителям та гостям міста. У новому році потрібно креативно підійти до вибору та оздоблення цього новорічного символу, щоб він, як завжди, дарував святковий настрій мешканцям міста.

Начальник управління праці та соціального населення Микола Гуща  повідомив, що процес нарахування субсидій жителям міста проходить вчасно і в повному обсязі.

Дитячі ранки у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста проходять за планом. Всі діти отримали новорічні подарунки до свят. Також на високому організаційному та художньому рівні відбулося свято для вихованців дитячого відділення центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів.

Міська тепломережа працює в штатному режимі. У новому році будуть введені нові тарифи за теплову енергію, затверджені постановою НКРЕКП.

Міський центр з надання адміністративних послуг працює в штатному режимі. Нещодавно введено нову послугу, – видача паспортів. Також на території міста нещодавно запрацював сервісний центр МВС з реєстрації транспортних засобів . Всі податки, сплачені під час його роботи надходитимуть до міського бюджету. Офіційне відкриття центру заплановане на 27 грудня.

На вулицях міста для їх очищення від снігового покрову задіяно 6 одиниць наявної техніки. До прибирання прилеглих територій активно долучилися 5 організацій. Доручено відповідним відділам провести роботу зі всіма керівниками підприємств та організацій міста з метою активізувати роботи у цьому напрямку.

Окремо очільник міста звернув увагу присутніх на  необхідність взаємодії міської та районної влади в питанні подальшого функціонування центральної районної лікарні, послугами якої користується значна частина міського населення. Цій проблемі був присвячений круглий стіл, який нещодавно відбувся в райдержадміністрації. Тарас Костін дав доручення звернути увагу всім начальникам відділів та управлінь на питання енергозбереження у приміщеннях, що знаходяться на балансі.

Секретар ради Петро Бочарін звернув увагу присутніх на необхідність своєчасного подання  до організаційного відділу рішень сесії та проектів рішень до майбутньої січневої сесії міської ради. Також він доповів присутнім, що в зв’язку зі стартом виборчої кампанії Президента України необхідно перевірити стан виборчих дільниць міста та створити на них умови для нормальної роботи виборчих комісій.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила присутніх про те, що готується звіт міського голови і всім профільним відділам і управлінням треба підготувати та подати інформацію про проведену роботу за минулий рік. За поданими матеріалами спеціалісти ТРК «Альта» підготують відеоматеріал.

Начальник відділу ведення державного реєстру виборців міської ради Наталія Дахновська повідомила присутніх про те, що вже затверджений календарний план заходів щодо проведення виборів Президента України і виборча кампанія стартує незабаром. Центр нашого округу планується розмістити у місті Миронівка.

Міський голова дав доручення:

Головному архітектору Анні Степаненко:

– прискорити процес виготовлення та погодження документації на реконструкцію парків та скверів міста;

– завершити розробку та затвердження детальних планів територій, на яких передбачене виділення земельних ділянок для учасників АТО, ветеранів афганської війни, дітей-сиріт, учасників та постраждалих від Чорнобильської катастрофи, та молодих спеціалістів: лікарів, вчителів, поліцейських;

– підготувати та провести громадські слухання з питань надання земельних ділянок вказаним категоріям громадян.

Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу спільно із начальником ВУЖКГ Олександром Слюсарем:

– якісно і своєчасно очищати від снігу, та за потребою, посипати піскосумішшю прибудинкові території, двори, дороги, тротуари та заїзні кишені по місту;

–  підготувати для розгляду та затвердження відповідних посадових осіб міської ради 4-5 варіантів інформаційних дошок оголошень, які будуть знаходитися на відведених та затверджених рішенням виконкому місцях.

 

Додати коментар