26 квітня учні ЗОШ №4 ділилися досвідом, як іти назустріч своїм мріям не зважаючи на перешкоди та випробування, з мешканцями дитячого психолого-реабілітаційного центру “Переяслав”.

Не буває легких перемог, адже труднощі і негаразди будуть завжди, проте віра у власну мрію допоможе досягти мети!

Усі ми були колись маленькими, і у всіх нас були свої дитячі мрії. Ми мріємо і зараз , і , мабуть, мріятимемо все своє життя. А хіба ж у цьому є щось погане? Вміння мріяти – це прекрасно! Адже мріючи – ми наближаємо себе до цілі.

Шкільна команда КВК «Тисяча днів до випускного» відвідала центр «Переяслав», який знаходиться в селі Циблях нашого району, з метою поділитися зі своїми однолітками, що таке КВК для них, що означає бути КВК-щиком, які секрети має КВК, як вони здобували перемоги та що КВК означає сьогодні для них?

Члени команди підготували збірний сценарій з усіх своїх виступів за останні два роки. Не багато, не мало та за 30 хвилин КВК-щики показали “солянку“ конкурсу «Візитка».

Цього навчального року ТДВ стала двократним чемпіоном сезону з КВК, вигравши кубок Міського голови з конкурсу КВК «V хвиля сміху» та срібну тарілку профорієнтаційного конкурсу «Обери майбутнє».

Команда КВК ЗОШ №4 у 2015 році утворилася за 30 днів до першого свого виступу та яскраво увійшла в сезон. Ніхто навіть і не очікував,що у цьому є щось особливе. Тоді в її склад увійшли учні з 9 і 10 класів,а сьогодні в ній грають 2,5,9,10 та 11 –тикласники.

З 2015-2017 роки ТДВ-шники (так вони себе називають) стали одним цілим та індивідуальними особистостями, які чітко знають чого вони хочуть, не зважаючи на те, що у кожного з них своя історія «Назустріч мрії».

Намагаючись на власному прикладі показати мешканцям центру, що успіх і визнання не приходять відразу і легких перемог немає, дві години спілкування промайнули швидко. За цей час встигли познайомитися, переглянути виступ команди, діти, що проживають в центрі «Переяслав», спробували себе в ролі КВК-щиків, обговорили, як пишуться шкільні сценарії КВК. Найважливішим у цій поїздці є те, що кожен учень нашої школи поділився своїми історіями та думками, а діти, що проживають в центрі, сказали: «Ми теж можемо створити тепер свою команду КВК». Адже труднощі та негаразди будуть завжди. Саме віра у власну мрію, допоможе їм досягти мети!

Радощам команди від поїздки не було меж, адже їхні захоплення оцінили  ровесники.

Висловлюємо подяку за допомогу з доїздом в село Циблі команді «Авто Пас Лайн» та інтернет-виданні «Новий погляд» Вдовиченко Олені та Марії Барабаш.

Фото з поїздки Ви можете переглянути тут – https://vk.com/album-134049091_243976805

Керівник команди КВК «ТДВ»
Дудка Анастасія Ігорівна,
педагог організатор ЗОШ №4

Додати коментар