Працівників міськрайонного суду привітали з професійним святом

Із нагоди відзначення Дня працівників суду в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді відбувся урочистий захід, на який завітали голова Переяслав-Хмельницької РДА Юрій Клименко, голова  районної ради Петро Качкалда та керуюча справами виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради Валентина Гринець.
Розпочав урочистості та привітав присутніх з професійним святом голова Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Олександр Рева. Подякував колективу за сумлінне виконання службових обов’язків, принциповість, вірність ідеалам Правди і Справедливості. Побажав всім суддям і працівникам суду енергії, витримки та наполегливості, усвідомленого почуття відповідальності, нових здобутків та звершень.

Зі щирими словами вітання до присутніх звернулися гості. З нагоди професійного свята побажали працівникам суду щастя, благополуччя, родинного затишку, вдячності від людей та радості від життя.
Подяками міської ради за високий професіоналізм, багаторічну, сумлінну працю та з нагоди відзначення Дня працівників суду були відзначені кращі працівники галузі.

Додати коментар