Відбулася щотижнева апаратна нарада

10 грудня секретар міської ради Петро Бочарін провів апаратну нараду за участю заступника міського голови Наталії Устич, очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому. На нараді було підсумовано роботу за минулий тиждень та обговорено план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були озвучені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, цивільного захисту населення та економіки. Комунальні служби міста працюють в штатному режимі. Аварійні служби також працюють у звичайному режимі, вивіз сміття проходить за графіком.

Підсумовуючи апаратну нараду секретар ради дав ряд доручень відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

По закінченні цієї апаратної наради Петро Петрович провів нараду із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду секретар міської ради дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар