Податківці Київщини ліквідували нелегальні автозаправочні станції

Слідчим управлінням ФР ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 204 КК України щодо реалізації скрапленого газу та паливо-мастильних матеріалів невідомого походження з нелегально встановлених автозаправочних пунктів на території м. Києва та Київської області.

В рамках зазначених кримінальних проваджень протягом листопада 2018 року проведено ряд слідчих дій щодо виявлення та припинення незаконної діяльності АГЗП (АГЗС).

За результатами санкціонованих обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання в загальній кількості 12 600 літрів дизельного палива та 3300 літрів бензину та 4.5 кб. газового пального. Разом із тим, вилучено 3 модульні автозаправочні станції, що використовувалися в зазначеній протиправній діяльності.

На даний час продовжують вживатися заходи щодо встановлення інших об’єктів, які здійснюють незаконну діяльність щодо реалізації пального та отримання ними дозвільної документації на здійснення такої діяльності.

 

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар