7 грудня – День місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування! Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей, дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Величезна роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, адже саме ради представляють інтереси своєї територіальної громади та визначають політику місцевого розвитку.

Подальший розвиток та вдосконалення самоврядування є запорукою збереження миру й злагоди в українському суспільстві, потужним стимулом для сталого економічного зростання, підвищення добробуту людей, істотних змін на краще в усіх сферах нашого життя. Ми віримо, що майбутнє – за сильним місцевим самоврядуванням. Розвиток найближчої до громадян влади за європейськими зразками – це наш визначальний орієнтир. 

Повсякденними турботами людини сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, але й посадові особи органів місцевого самоврядування, і звичайно, громадяни, які беруть активну участь у вирішенні багатьох питань.  Тому в цей день хочемо подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – розбудовуємо державність нашої країни, робимо життя його мешканців кращим, працюємо задля їхнього добробуту.

Хочеться висловити особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які пройшли разом із суспільством нелегкий шлях становлення місцевого самоврядування, особисто причетні до соціально-економічного і культурного розвитку.

Бажаємо усім міцного здоров’я, благополуччя та родинного щастя, наснаги та енергії, нових здобутків задля розвитку та процвітання нашої України.

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                        Тарас Костін

Додати коментар