60 тонн піскосуміші на міські вулиці висипали комунальники після першого великого снігопаду

Снігопад минулої суботи та неділі для комунальників Переяслава-Хмельницького (Київська область) був вже великим. Якщо перший сніг, що випав наприкінці минулої осені у місті, був настільки незначним, що на вулицях нічого навіть було чистити (вони їх лише посипали сумішшю піску та солі), то у вихідні снігу навалило вже стільки, що задіяли всю наявну техніку. Про це повідомив начальник цеху “Благоустрій” ВУКГ Олександр Артюх (56 років).

У суботу о 3-й ранку на вулиці вийшло сім одиниць техніки, в тому числі чотири трактори, два автомобілі з лопатами та піскорозкидачами. За давно перевіреною схемою розчищення почали з центральних вулиць, де рух транспорту найжвавіший. Тротуари чистили невеликим трактором, якого для комунального підприємства було придбано лише минулого року. Нові тротуари, як на вул. Шкільній, Б. Хмельницького, біля РАЦСу не можна посипати піскосумішшю. Їх трактор розчищав лопатою та спеціальною мітлою, якими оснащений.

Інтенсивна робота на вулицях, за словами очільника “Благоустрою”, тривала і в суботу, і в неділю. У деяких віддалених мікрорайонах працювали ще й в понеділок. Загалом на вулиці міста в цей період було висипано близько 60 тонн піскосуміші.

Інф. “Вісника Переяславщини”

Додати коментар