Перевірте касовий чек в «Електронному кабінеті»

Перевірте касовий чек в «Електронному кабінеті»

Головне управління ДФС у Київській  області звертає увагу, що у відкритій частині електронного сервісу ДФС «Електронний кабінет», доступ до якого здійснюється без ідентифікації особи, у режимі реального часу (24/7/365),  за посиланням cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check, споживачі мають можливість перевірити касовий чек, а саме: достовірність даних чеку та факт його передачі до ДФС. Така перевірка здійснюється з метою захисту прав споживачів та запобігання зловживанням під час здійснення розрахункових операцій.

У випадку відсутності або невідповідності реквізитів чеку на сервері ДФС наявному розрахунковому документу, споживач може направити до ДФС письмове звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахункових документів для організації та проведення відповідних контрольно-перевірочних заходів. У разі отримання користувачами фіскального чеку, який викликає сумніви, вони також можуть надіслати до ДФС електронний лист із прикріпленим фото чеку.

Пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальним номером та датою. Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО дату та час видачі чеку (для традиційних РРО).

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар