УВАГА! КОНКУРС!

Виконавчий комітет  Переяслав-Хмельницької міської ради оголошує конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування:№ 35 «Спортбаза – вул. Потапенка Ярослава» (10 оборотних рейсів), який відбудеться
14 червня 2017 року, в залі засідань міської ради о 10:00.
Запрошуємо
юридичних і фізичних осіб – власників автобусів і мікроавтобусів, які спроможні забезпечити належну якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, взяти участь у конкурсі. Для цього необхідно до 31 травня 2017 року подати до конкурсного комітету такі документи:

  • заяву встановленого зразка на участь у конкурсі;
  • нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування;
  • копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів до використання на маршруті;
  • перелік транспортних засобів, які пропонуються для використання на автобусному маршруті;
  • перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;
  • копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1 ДФ) за останні повні два квартали;
  • конкурсні пропозиції щодо визначення транспортних засобів, вартості транспортних послуг та ін. документи згідно діючого законодавства.

Запропонований маршрут працюватиме у режимі регулярних пасажирських перевезень з інтервалом 1-2 рази на годину у робочі дні.
Крім того додатковими умовами конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування     № 35 «Спортбаза – вул.Потапенка Ярослава»  є: забезпечення підвезення дітей шкільного віку з мікрорайону «Карань» до ЗОШ I-III ст. № 5 та у зворотньому напрямку в навчальний період окремим автобусом.
Зі зразками документів та умовами проведення конкурсу можна ознайомитися у відділі економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради.
Документи подаються з приміткою „Конкурсний комітет” за адресою: вул. Б.Хмельницького, 27/25 (відділ економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради).
Тел. для довідок: 5-38-04
Конкурсний комітет.

Додати коментар