Ларису Кузьменчук визнали переможницею конкурсу і вона стане директором ЦРЛ

Вирішальне засідання конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства районної ради «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» відбулося 20 листопада. Комісія засідала в повному складі з дев’яти осіб, голова комісії — Володимир Ярема, депутат районної ради, секретар — Катерина Степанчук, головний спеціаліст відділу виконавчого апарату райради.  

Як повідомлялося раніше, до комісії звернулося троє претендентів, які подали документи. Після їхнього розгляду до наступного етапу конкурсу з підсумковою співбесідою пройшли двоє —  Лариса Василівна Кузьменчук, 1964 р. н., виконувачка обов’язків директора ЦРЛ, та Ігор Васильович Гомонай, 1983 р. н., лікар-ортопед-травматолог хірургічного відділення госпіталю.

Минулого вівторка комісія заслухала конкурсні пропозиції кожного претендента на посаду та провела з ними співбесіду на відповідність встановленим вимогам. Конкурсна пропозиція – це проект розвитку закладу на найближчу перспективу трьох-п’яти років. Кожен кандидат озвучував її перед комісією вперше цього дня. Засідання було відкритим, тож у залі в цей час були присутні і сторонні спостерігачі (без права глосу).

Як зазначила в коментарі «Віснику» Катерина Степанчук, члени комісії відмітили, що окремі пункти пропозицій в обох кандидатів були майже однаковими. Зокрема, щодо невідкладного проведення реконструкції приймального відділення, щодо залучення на договірних умовах спеціалістів, яких наразі в лікарні бракує. Це свідчить про об’єктивне бачення реального стану справ обох кандидатів. Кожен із них мав і свої переваги, сильні позиції, наприклад, у Кузьменчук – досвід керівної роботи, у Гомоная – додатково юридична освіта. Зрештою, вислухавши обох, члени комісії визначилися.

Голосування проводилося відкрито, за його підсумками за Кузьменчук проголосувало шість членів комісії, за Гомоная – три. Таким чином,  як результат  конкурсу переможцем визнано Кузьменчук Ларису Василівну. Комісія внесла відповідне подання голові районної ради щодо призначення її на посаду директора ЦРЛ.

Наступного після конкурсу дня,  зранку 21 листопада, районна рада на офіційному сайті опублікувала відеозапис засідання конкурсної комісії під час заслуховування конкурсних пропозицій та текст протоколу з підписами членів комісії.

Валентина БАТРАК (“Вісник Переяславщини”)

Додати коментар