Суди першої та апеляційної інстанції підтримали законність дій міського голови щодо звільнення Фесенка А.І.  із посади  начальника ВУКГ

Колишнім керівником комунального підприємства Виробниче управління комунального господарства Фесенком Анатолієм Івановичем було подано позов до Комунального підприємства Переяслав-Хмельницьке ВУКГ, Виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради, третя особа – міський голова міста Переяслава-Хмельницького – про поновлення на посаді начальника КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ та стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд рішенням від 23.06.2018 по справі №373/1623/17 відмовив у задоволенні позову Фесенка А.І. щодо поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням суду, Фесенко А.І. подав апеляційну скаргу у задоволенні вимог якої теж відмовлено у частині поновлення та посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу (рішення суду від 14 листопада 2018 року).   

Суди першої та апеляційної інстанції підтримують законність дій міського голови щодо звільнення Фесенка А.І.  із посади  начальника КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ.

Додати коментар