Міський голова долучився до урочистостей з нагоди Дня працівників сільського господарства (Фоторепортаж)

Сьогодні, 16 листопада, з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства у районному будинку культури відбулися урочистості.

Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі щодня долучається до важливих аграрних справ, свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Завдяки невтомній праці, терпінню, витримці та наполегливості цим працівникам маємо щедрий урожай із бдагодатної української землі.

Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший із всіх скарбів – хліб. У нас на Україні ведеться так, що хліб у хаті – то багатство, сіль – то гостинність і щирість.

Тож із вітальною промовою до учасників святкового дійства звернувся голова Переяслав-Хмельницької райради Петро Качкалда, заступник голови Переяслав-Хмельницької РДА Анна Скляренко, міський голова Тарас Костін та його заступник Валентина Губенко, які висловили щиру вдячність хліборобам, механізаторам, комбайнерам, тваринникам, спеціалістам та керівникам сільськогосподарських підприємств міста і району за їхню віддану працю та безмежну любов до рідної землі.

Під бурхливі оплески залу цього дня вручено багато чимало відзнак.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята Тарас Вікторович із Валентиною Валеріївною вручили квіти та грамоти: керівнику ВКФ «Укрпромпостач-95» ЛТД Сергію Доброскоку, директору ТОВ «СІМЕКС АЛЬЯНС УКРАЇНА» Вячеславу Саулку, керівнику ПП «Соснова» Юрію Павлушку та його заступнику Федору Савчуку, керівнику ТОВ «Переяслав-Молпродукт» Олександру Пироговському, керівник ТОВ «МИЗА» Віктору Кролевцю та керівнику ФГ «Калина» Ірині Качкалді.

Чудовий святковий концерт подарували артисти закладів культури району: солістка Оксана Ковальчук, народний аматорський хор «Дніпрові хвилі», хореографічний колектив «Реверанс», а головним сюрпризом урочистостей було вітання фіналіста телевізійного співочого талант-шоу «Голос країни» Михайла Мирки. 

Наприкінці заходу усі присутні мали можливість скуштувати запашний коровай із зерна нового врожаю.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Додати коментар