Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У заході взяли участь працівники відділу культури і туризму нашого міста, НЦК «Зустріч», місцевого університету, викладачі художньої та музичної шкіл, керівники клубів мікрорайонів, учасники народної самодіяльності, ветерани культурної галузі та творчі особистості міста. 

Присутніх привітали міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, секретар міської ради Петро Бочарін. Вони щиросердно побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  та особистого щастя. І вручили грамоти та матеріальне заохочення: музичному керівнику народного аматорського фольклорного ансамблю «Веселка» Віталію Пащенку, техпрацівнику Переяслав-Хмельницької дитячої музичної школи ім. П. Сениці Галині Іванюті та заступнику директора з господарської частини цього ж закладу Анатолію Самойленку.

Квіти, пам’ятні подарунки та щирі вітання для друзів та колег також презентували: начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, начальник відділу фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський, директор МЦСССДМ Людмила Борисюк та головний спеціаліст служби у справах  дітей та сім’ї  Лариса Хоменко; лунали вітання й від профспілкового комітету працівникув галузі культури.

Чимало сюрпризів та нагород від ведучих заходу Антоніни Курченко та Едуарда Нікітіна чекало того святкового дня на винуватців торжества.

Музичний супровід свята для колег підготував Олександр Максименко, гурт “Диксиленд” та ін.

Додати коментар