Народні обранці зустрілися із жителями міста, які виступають проти діяльності ТЕС

5 листопада у залі засідань міської ради за участі міського голови Тараса Костіна і секретаря ради Петра Бочаріна відбулася зустріч народних депутатів України Артура Палатного та Олега Велікіна із активістами, які виступають проти будівництва та діяльності теплоелектростанції. Після  бурхливого обговорення та взаємного обміну думками щодо ситуації, яка склалася навколо ТЕС, Артур Леонідович пообіцяв підтримку жителям міста виключно у межах правового поля.

Артур Палатний:Звітую перед громадою за результатами зустрічі з мешканцями Переяслав-Хмельницького щодо недопущення забруднення одного з найчистіших місць України, у звя‘зку з будівництвом та роботою сумнозвісної ТЕЦ.

За останні 6 місяців мною прийнято ряд конкретних кроків, а саме — депутатські звернення до НКРЕКП, Міністерства екології та природніх ресурсів України, особисто звертався до ДАБІ щодо інформації по недотриманню ліцензійних умов, анулюванню дозволу на будівництво, дотримання екологічного законодавства та інших питань.

Результат: на даний час спільними зусиллями з громадою повністю заблоковано введення ТЕЦ в роботу.

На сьогоднішній зустрічі ще раз наголосив – ми на стороні громади, ми за чистий Переяслав і за людей, які тут живуть.

Дякую активістам за конструктивні думки та пропозиції подальших дій на користь букви Закону, інтересів громади та чистого повітря в Переяславі“.

Додати коментар