“BOOM” представлятиме наше місто в області

31 жовтня 2018р. в Будинку художньої творчості, дітей, юнацтва та молоді м. Переяслав-Хмельницького відбувся другий відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівський команд міста, «Обери майбутнє». 
Організаторами заходу виступили Будинок художньої творчості, дітей, юнацтва та молоді м. Переяслав – Хмельницького, Переяслав – Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості та відділ освіти Переяслав–Хмельницької міської ради. 
У змаганні взяли участь 3 команди: «ВООМ» (Переяслав – Хмельницька ЗОШ І-ІІІст № 5.), «Скоч» (Переяслав – Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст №1,), «Тисяча днів до випускного» (Переяслав – Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст.№ 4).
Переможцем конкурсу стала команда «ВООМ» Переяслав – Хмельницької ЗОШ №5, яка візьме участь у півфінальній грі 3 грудня 2018 року у місті Яготин. 
«Бронзового призера», в грі не було, дві команди, команда «Скоч» та команда «Тисяча днів до випускного», набрали однакову кількість балів і розділили друге місце.
По завершенню гри команди отримали солодкі подарунки, грамоти за активну участь і кожен учасник команди, грамоту за особистий внесок у розвиток професійної орієнтації учнівської молоді. Команда переможець була нагороджена сертифікатом на подарунки, учасники команди зможуть їх отримати на обласному півфіналі.

 

Додати коментар