У Переяслав-Хмельницькій філії Київського обласного центру зайнятості відбулася зустріч із безробітними

31.10.2018 року в Переяслав-Хмельницькій філії Київського обласного центру зайнятості в рамках проведення «Дня відкритих дверей» відбулась зустріч з безробітними, в якій взяла участь начальник Переяслав-Хмельницького відділу обслуговування громадян об’єднаного управління Пенсійного фонду Ніна Бурчик.

У ході зустрічі до відома присутніх доведено  переваги реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду,  коли кожен особисто може одержати інформацію щодо його нарахованої заробітної плати, допомоги, щомісячного розміру сплачених внесків до Пенсійного фонду України та страхового стажу.

Негативні наслідки мають неукладення трудових відносин, виплати «заробітної плати в конвертах».

Ніна Олександрівна також розповіла про запровадження Пенсійним фондом СМС – інформування, яке включає в себе набір стандартних повідомлень про призначення, перерахунок, припинення або поновлення виплати пенсії, а також про накопичений страховий стаж та відповідно сплату страхових внесків роботодавцями.

Учасники зустрічі задавали безліч питань з пенсійного забезпечення, сплати страхових внесків, на які надано вичерпні відповіді.

Наприкінці зустрічі безробітні отримали буклети з питань пенсійного забезпечення, по легалізації заробітної плати та трудових відносин.

 

Додати коментар