Письменник Макс Кідрук завітає у наше місто із презентацією свого нового роману

Український письменник Макс Кідрук цієї осені вирушає в тур з презентацією нового роману «Де немає Бога». Вперше зустрічайте автора в Переяславі-Хмельницькому!

2 листопада 2018 року о 11:00 в конференц-залі імені Василя Сухомлинського ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди” відбудеться зустріч з автором та презентація книги. Вхід вільний.

Захід відбудеться у форматі постійно діючого партнерського проекту Наукового товариства університету “Відкритий університет”.

ПРО РОМАН:

Люди — соціальні істоти. Існування суспільства неможливе без співпраці, розуміння та дотримання справедливості. Та чи існує це все поза соціумом, коли людина опиняється на межі життя та смерті?
Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви… Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них – рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.
Макс Кідрук зазначає: «Роман «Де немає Бога» – спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога».

Офіційний хештег: #ДеНемаєБога
Організатор туру: Мистецьке об’єднання «Стендаль».
Організатор зустрічі в Переяславі: Наукове товариство університету
ПОВНИЙ РОЗКЛАД ТУРУ: www.stendal.com.ua
Буктрейлер: youtu.be/8vi43QBo6Fs;

Додати коментар