З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня 2017 року в нашій школі проводився День Цивільного захисту України.

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних актів, диверсій, мінувань, вибухів і великих пожеж, 26 квітня 2017 року в нашій школі проводився День Цивільного захисту.
Цивільний захист покликаний рятувати людей як у мирний час, так і у воєнний, якщо противник застосовує сучасні засоби нападу. Тому кожен школяр повинен уміти діяти в таких умовах.
О 8.15 розпочалася загальношкільна лінійка, на яку були запрошені головний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору Бутенко Олександр Олександрович та провідний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору Порохня Денис Андрійович.
Відкритий урок цивільної оборони з теми «Засоби захисту під час надзвичайних ситуацій», підготувала і провела класовод 2 класу Левченко С.І. Метою цього уроку було ознайомлення дітей з надзвичайними ситуаціями та із засобами захисту при надзвичайних ситуаціях; практичне виготовлення ватно-марлевих пов’язок; перегляд мультфільму «Тривога в лісі».
10.05 – відпрацювання дій учнів, постійного складу за сигналом «Увага всім!», «Пожежа в навчальному закладі». Проведення навчальної евакуації.
Крім цього, класоводи та класні керівники 1-11 класів провели виховні години по ЦЗ Закон України «Про Цивільний захист України».

Додати коментар