Книга про Андруші вийшла. Її можна придбати

Нарешті дворічна праця активістів ГО «Старий Дніпро» над книгою «Затоплений рай: Андруші у спогадах та документах» успішно завершена – вона вийшла друком у видавництві «Український пріоритет». Автором-упорядником видання є наш земляк, професійний журналіст Микола Михняк.

В книзі представлено спогади, документи та світлини про с. Андруші та його мешканців з 20-х років минулого століття до 1970-го року, року масового переселення їх до мікрорайону Нові Андруші в Переяславі.

17 жовтня у педагогічному університеті під час VІІ Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання» було вперше представлено видання загалу. До бібліотеки Національної спілки краєзнавців України я передав по екземпляру книг, створених за підтримки нашої організації.

Тож нині всі охочі можуть придбати згадане видання, яке, до слова, є першим із започаткованої серії «Затоплені села Переяславщини», в ГО «Старий Дніпро» (адреси та телефони – на офіційному сайті нашої організації www.olddniepr.org.ua). Маю сподівання, що книга вам сподобається, а виручені від продажі кошти підуть на чергові видання про затоплені села Підсінне, В’юнище, Козинці, Трахтемирів, Городище та Комарівку.

Додати коментар