На Чемпіонаті світу з гирьового спорту студентка університету Оксана Стельмах виборола срібло

У період з 10 по 15 жовтня 2018 року в місті Даугавпілс (Латвія) проходив  Чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих та юніорів (двоборство, довгий цикл, естафети). В чемпіонаті взяли участь понад 350 спортсменів із 30 країн світу. Приємно відмітити, що нашу країну на цих змаганнях представляла студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди – Оксана Стельмах (Панькевич).

Із 30 країн світу, які були присутні там, Оксана виборола 2-е місце у вправі ривок гирьою 24 кг, у ваговій категорії до 58 кг.

Для мене гордість представляти країну на змаганнях такого високого рівня. Для цього було покладено дуже багато часу та зусиль, аби відібратись на Чемпіонат світу. Цей “змагальний рік” був дуже насичений: було надзвичайно багато стартів, перемог, абсолютних результатів, особистих поразок, невдач. Але вони були! І я пишаюсь тим, що я займаюся цим спортом –  гирьовим спортом! Хочу подякувати тренеру за терпіння, батькам за підтримку, а дружній педагогічній родині за розуміння та можливість тренуватись! – зазначила Оксана. 

Педагогічний колектив університету щиро вітає Оксану Стельмах з перемогою та бажає  подальших успіхів у спорті та навчанні. 

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

Додати коментар