Відбулася апаратна нарада

22 жовтня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі. Представив Тарас Вікторович присутнім і нового начальника управління капбудвництва та ЖКГ Олену Шосталь.

Міський голова розповів про своє відрядження до Китаю, де брав участь у третьому міжнародному Форумі «Шовковий шлях»,  події, присвяченій розвитку стратегічного українсько-китайського партнерства, а також формуванню ефективних механізмів ведення бізнесу з іноземними партнерами та залученню китайських інвестицій в Україну.

Заступник міського голови Валентина Губенко анонсувала графік проведення профільних комісій, презентацію мистецького альбому краєзнавця, Почесного жителя міста Олега Коломійця «Народження України», яка запланована на 24 жовтня 15.00 у Будинку освіти, і круглий стіл «Переяслав туристичний – пошук можливостей».

Начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко повідомила про участь у тренінзі «Активні громадяни» від Британської Ради та про необхідність залучення гранових коштів на соціально-культурні ініціативи активних громадян нашого міста.

Міський голова дав доручення:

Заступнику міського голови Валентині Губенко розглянути можливість проведення у школі уроків, які б навчали підростаюче покоління як сортувати сміття, як із ним поводитися після сортування та як себе вести по відношенню до безпритульних тварин.

Начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександру Вітківському до кінця дня подати інформацію про кількість теплових лічильників на об’єктах комунальної власності та їх технічний стан.

Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу розпланувати куди для потреб міста необхідні плити, демонтовані на Борисоглібській площі, решту ж плит віддати для потреб ВУЖКГ, садочків та шкіл; а також якнайшвидше підготувати усе необхідне для облаштування компостної ями.

Інспекторам з благоустрою активніше проводити роботу із жителями міста, які займаються спалюванням листя та рослинних решток.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

Додати коментар