За пошуком роботи на «ярмарок вакансій»

Для зближення кадрових служб підприємств і безробітних, більш оперативного і якісного вирішення питання пошуку роботи Переяслав-Хмельницьким міськрайонним центром зайнятості 10.10.2018 року проводився  ярмарок  вакансій, який дає змогу заповнити певну кількість поданих вакансій.

           В ході заходу представники роботодавців проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали  їх умовами праці, соціальними пільгами і гарантували достойний  рівень заробітної плати. Фахівцями  центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби.

В ярмарку вакансій  взяли участь представники кадрових служб підприємств міста Переяслава-Хмельницького: ТОВ «НУС», Корпорація «Елтекс», ТОВ «ТІР АГРО СПС». Також на заході був присутній представник Державної прикордонної служби України – старший офіцер з добору окремого регіонального центру комплектування  майор Марія Шевченко та керівник відділу комплектування військовослужбовців за контрактом Національної Гвардії України  – Олександр Шинкаренко, які ознайомили безробітних з умовами військової служби за контрактом. На ярмарок   вакансій завітали і представники служби наземного обслуговування  ДП Міжнародного аеропорту «Бориспіль» – начальник служби наземного обслуговування  Юрій Павлюк та начальник групи перонної  механізації Євгеній Виходцев.

На ярмарку вакансій було представлено 142 вакансії від 67 роботодавців  міста та району.

У заході взяло участь 283 особи. 

Нині на ринку праці Переяславщини існує попит на такі професії та спеціальності: лікарі, швачки, водії автотранспортних засобів, продавці, листоноші, вантажники,  електрики, закрійники, електрогазозварники, слюсарі-ремонтники  та інші.

Працюючи як посередник на ринку праці, служба зайнятості намагається  задовольнити потреби не тільки роботодавців, але і найманих працівників.

Додати коментар