Міський голова провів апаратну нараду

8 жовтня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі та країні.

Детально він зупинився на розповіді про своє відрядження до Таллінна, де ознайомився із принципами та ключовими елементами естонської екосистеми електронного врядування, розвитком електронного врядування на місцевому рівні та залученням громадян до процесів прийняття рішень. Пізнавальною була поїздка міського голови до Тернополя, де він взяв участь у дводенному форумі місцевого самоврядування «День Діалогу з владою» – щорічного заходу, який слугує майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо результатів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, удосконалення законодавчої бази.

Заступник міського голови Валентина Губенко анонсувала проведення урочистостей з нагоди відзначення стипендіатів міської ради та засідання «круглого» столу з питань туризму в нашому місті. Із 15 жовтня учні загальноосвітніх шкіл ідуть на канікули – повідомила Валентина Валеріївна

Начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща повідомив про 100%-ве надходження коштів по відшкодуванню за невикористану субсидію за індивідуальне газове чи електричне опалення. Жителів міста, які їх отримали 1442 особи.

Керівник ЦНАПу Тетяна Швидка наголосила, що лише цього тижня фахівцями Центру було видано понад 2000 довідок, левова частка яких – довідки про склад сім’ї для оформлення субсидії. Тетяна Давидівна підкреслила нагальну потребу в Реєстрі територіальної громади міста.

Представник ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже сімнадцять тисяч вісімсот сімдесят два переяславці підписали декларації із лікарями.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович провів апаратну із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень. Так, стало відомо, що у місті вже запланована заміна старих контейнерів на нові. Тепломережа активно готується до початку опалювального сезону, ВУКГ – займається заготівлею піскосуміші та поточними роботами, працівники «Міськсвітла» – працюватимуть над підсвіткою інших об’єктів історичної спадщини міста.

Підсумовуючи нараду міський голова  дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар