В Переяславі-Хмельницькому освітян вітали з професійним святом (Фоторепортаж)

4 жовтня  у Переяслав-Хмельницькому міському Будинку працівників освіти відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Від громади міста зі святом учителів, вихователів, працівників дошкільних та позашкільних закладів та усіх, хто присвятив своє життя освітній галузі,  привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Губенко. Вона відзначили за професійну діяльність, компетентність, активну участь у житті громади міста Подяками міської ради, квітами та грошовою винагородою кращих працівників освітян – вчителя трудового навчання ЗОШ І-ІІІ ст. №7 Богуша Олега Івановича, вчителя математики та інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Бондарчук Катерину Іванівну, вчителя інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Канівця  Руслана Олександровича, директора Станції юних туристів Близнюка Анатолія Івановича та комірника ДНЗ №8 «Золотий ключик» Мельник Оксану Петрівну.

Поздоровив педагогів з професійним святом та вручив грамоти різного освітянам міста також начальник відділу освіти міської ради Петро Ярмоленко. До слів привітання долучилася голова міського комітету профспілки працівників освіти Анелія Ковальська.

Освітяни тепло привітали своїх колег, які пішли в цьому році на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим вчителям, в яких 2017-2018 навчальний рік став першим роком трудової діяльності в освітній галузі. Щирі слова вітань та пам’ятні подарунки отримали і дві вчительські родини – Кітаєвих та Прохоровичів.

У подарунок освітяни отримали чудову концертну програму – перед присутніми виступили учні загальноосвітніх шкіл міста та вихованці Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді.

Додати коментар