Секретар міської ради Петро Бочарін провів апаратну нараду

24 вересня  секретар Переяслав-Хмельницької міської ради Петро Бочарін провів апаратну нараду. Участь в якій взяли керуюча справами виконкому міської ради Валентина Гринець, очільники установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.

На апаратній нараді доповіли – керівники «Переяслав-Хмельницьктепломережа»,  відділу освіти, відділу культури і туризму, Центру соціального захисту пенсіонерів і інвалідів, управління соціального захисту, ТРК «Альта», МЦСССДМ та інші.

Першочергово обговорювалися питання, що стосуються планових робіт по підготовці до опалювального сезону установ, підприємств та організацій міста, їх діяльність за минулий тиждень та плани на поточний.

Петро Петрович нагадав присутнім, що 27 вересня відбудеться чергове засідання 57-ї сесії міської ради, а 28 вересня – чергове засідання виконавчого комітету, тож ті, чиї питання розглядатимуть на засіданнях мають бути готові стати співдоповідачами і дати обґрунтовану відповідь на питання народних обранців та членів виконкому.

За підсумками апаратної наради секретар ради Петро Бочарін дав доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

По закінченні цієї апаратної наради Петро Петрович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду секретар міської ради дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

 

Додати коментар