Навчання з написання проектів для представників інститутів громадянського суспільства Київщини

 
Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації оголосило:
  • обласний конкурс з визначення проектів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2019 році надається підтримка за рахунок бюджетних коштів;
  • обласний конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2019 році надається підтримка за рахунок бюджетних коштів.
З метою підготовки інститутів громадянського суспільства для участі у вищезазначених конкурсах 27-28 вересня 2018 року на базі ДОЦ «Дніпро» (вул. Солов’яненка, буд. 214б, смт Козин, Обухівський район) відбудеться навчання з написання проектів для представників інститутів громадянського суспільства Київщини.
До участі у навчанні запрошуються представники інститутів громадянського суспільства, які мають намір взяти участь у вищезазначених конкурсах.
Для участі у заході просимо до 14:00 год. 25 вересня 2018 року заповнити гугл-анкету, яка знаходиться за посиланням: https://goo.gl/MywKGs
Харчування та проживання забезпечуються організаторами заходу. Транспортні витрати – за рахунок учасників.
Доїхати до ДОЦ «Дніпро» можна на маршрутних таксі № 311, № 313, які відправляються з автостанції «Видубичі» (станція метро Видубичі). Вийти на зупинці «Дніпро».
Більш детальна інформація про вищезазначені конкурси знаходиться за посиланнями:
  • https://goo.gl/9wxrXU (обласний конкурс з визначення проектів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2019 році надається підтримка за рахунок бюджетних коштів);
  • https://goo.gl/bhL3TR (обласний конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2019 році надається підтримка за рахунок бюджетних коштів).
Реєстрація учасників: з 9:00 год. до 9:30 год.
Контактна особа для отримання консультацій:
Луценко Альона Миколаївна – головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, тел.: 044-285-58-73050-868-78-56.

Сакута Марія Андріївна – головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації,
тел.: 044-285-58-86095-77-31-606.

Додати коментар