Проведено виїзний прийом громадян та зустріч у трудовому колективі

18 вересня 2018 року головний спеціаліст  Згурівського відділу обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Галина Абдула провела виїзний прийом громадян в Усівській сільській раді.

На прийом по питаннях пенсійного забезпечення звернулось 6 громадян. Всі питання розглянуто та надано вичерпні відповіді.

Цього ж дня головний спеціаліст Згурівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Світлана Кондратенко провела зустріч у трудовому колективі ФГ «Тетяна – 2011».

Присутнім на зустрічі роз’яснено переваги реєстрації застрахованих осіб на веб – порталі Пенсійного фонду, наслідки отримання заробітних плат в «конвертах» та доведено інформацію про запровадження Пенсійним фондом СМС – інформування, яке включає в себе набір стандартних повідомлень про призначення, перерахунок пенсії, а також про накопичений страховий стаж та сплату внесків роботодавцями.

З працівниками фермерського господарства проведено флешмоб – акцію по легалізації заробітної плати.

Наприкінці зустрічі всі присутні отримали буклети та інформаційні матеріали в рамках проведення правопросвітницького проекту «Я маю право!», легалізації заробітної плати та нових on – line можливостей Пенсійного фонду.

Додати коментар