Привітання з нагоди Дня міста Переяслава-Хмельницького, 1111-ої річниці першої літописної згадки про Переяслав та 75-ої річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників від органів місцевого самоврядування

       Шановні жителі міста Переяслава!

  Прийміть найщиріші вітання з нагоди 1111–ї річниці дня нашого славетного міста.

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому не байдужа доля Переяслава, хто всім серцем переживає сумні та щасливі події , які відбуваються нині в нашому славетному місті.

 Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, шановні Переяславці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. За рік, що минув ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси.

Дякую всім, хто сумлінно працює над вирішенням поставлених завдань – депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, колективам комунальних підприємств та навчальних закладів, керівникам підприємств та установ міста, підприємцям, а також представникам громадськості за підтримку і розуміння, за активну позицію у вирішенні питань забезпечення життєдіяльності нашої територіальної громади.

Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку нашого міста – Переяслава.

Це свято найдорожче для кожного, бо воно наповнює наші серця гордістю за своїх земляків. Згадаємо Героїв нашого міста і країни, які віддали свої життя за нас, майбутнє своїх і наших дітей.

Світла пам’ять про них завжди у наших серцях.

Не можемо не згадати нашу молодь-гордість міста нині та надія на майбутнє. Наші спортсмени, артисти, юні науковці, школярі та дошкільнята, які завжди беруть активну участь у життєдіяльності міста, та мають активну життєву позицію в юному віці.

Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх Вас у згуртовану та небайдужу громаду!

Щиро бажаю усій поважній переяславській  громаді миру та втілення всіх сподівань. Нехай цей день додасть енергії та натхнення для подальших успіхів у розвитку рідного міста Переяслава.

Переяслав-Хмельницька міська рада, 
виконавчий комітет 

Міський голова                 Тарас Костін

Додати коментар